Sütçüler Mahallesi Birlik Beraberlik Kardeşlik 2. Geleneksel Keşkek Şöleni’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Yörüklük bir kültürdür. Bu değeri, bu mirası atalarımızdan devraldık, çocuklarımıza aktarmakla sorumluyuz" dedi.
Sütçüler Mahallesi Birlik Beraberlik Kardeşlik 2. Geleneksel Keşkek Şöleni’ne katılan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Yörüklük bir kültürdür. Bu değeri, bu mirası atalarımızdan devraldık, çocuklarımıza aktarmakla sorumluyuz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Sütçüler Mahallesi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen "Birlik Beraberlik Kardeşlik 2. Geleneksel Keşkek Şöleni’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı Veli Koç’un öncülüğünde gerçekleştirilen şölen, yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Şölen alanına girişte Yörüklerin simgesi olan geleneksel poşu takılan Başkan Kocagöz, vatandaşlarla selamlaşarak, sohbet etti. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek, onları sevgiyle kucakladı.
"Bu değerleri atalarımızdan devraldık"
Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Kocagöz, keşkek şölenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İyi ki Yörükler var" dedi. Keşkek geleneğinin kültürel bir miras olduğunu vurgulayan Kocagöz, "Bu değerleri atalarımızdan devraldık, çocuklarımıza aktarmakla sorumluyuz. Yörüklük bir kültürdür. Yörüklerin en önemli çizgisi bayrağı ve vatanıdır. Vatan ve bayrak sevgisi için gözünü kırpmadan canını verir. Var olsun Yörükler, hep var olun" diye konuştu.
Şölene, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç, CHP Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, ilçe örgütü üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın yaşam öyküsünü anlatan ‘Buğday Tanesi’, Helsinki’de düzenlenen festivalde ’En İyi Film’ ödülünü aldı.AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatını konu alan ‘Buğday Tanesi’ filmi, Helsinki Film Fe
’Kültürel Miras’ temasıyla düzenlenen 9. Aralıksız Uluslararası Davetli Fotoğraf Sergisi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.Tokat’ta 136 katılımcının 208 eserinin yer aldığı 9. Aralıksız Ulu
Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen, "Roman Kahramanım Sensin" sergisinde 120 öğrenci, giydikleri kostümler ve sergiledikleri performanslarla edebiyatın unutulmaz karakterlerini canlandırarak ziyaretçilere kitapların dünyasını yerinde yaşattı. 2025 Ai
Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin 28’inci yılı kapsamında düzenlenen 2. Mersin gösterimi, 19-21 Aralık tarihleri arasında Mersinli sinemaseverlerle buluştu.Mersin Büyükşehir Belediyesi Sinema Ofisi, Kadın Gazeteciler Derneği, Uçan Süp
Van’ın Saray ilçesinde vatandaşlar unutulmaya yüz tutan "köse-gelin" geleneğini yaşatarak hem kış gecelerinde eğlenceli vakit geçiriyor hem de yardımlaşmanın güzel örneğini sergiliyor.Yörede asırlardır oynanan ancak son yıllarda unutulmaya yüz tutan "köse
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) öncülüğünde hayata geçirilen "Özel Eğitimin Elinden Tarih Dokunuyor, Kızık kilimi" projesiyle özel ihtiyaçlı çocuklar Tokat’ın coğrafi işaretli kültürel mirasına dokunarak hem sosyal hayata katılıyor hem de geleneks
Güneydoğu Anadolu’nun köklü mutfak kültürü, Karadeniz’de lezzet dolu bir etkinlikle tanıtıldı.Sinop Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Sinop ve Sinoplular Gastronomi Derneği iş birliğinde düzenlenen uygulamalı workshopta, Mardin’e özgü geleneksel tatlar Si
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Yaşayan Miras Okulları’nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yaşayan Miras Okulu’nu Ankara’da pilot olarak başlatıyor, bu modeli zamanla Türkiye’nin dört bir yanına yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz" dedi.Kültür ve Turiz
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
05Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
06Trump ve Netanyahu basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüler yağdı
07Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük