malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Haziran 2024 - 13:51 Yorum: 0

Kilis’te çocuklar bayram yerinde gönüllerince eğlendi

Kilis’te, Kurban Bayramı’nda bayram yerine akın eden çocuklar, gönüllerince eğlendi.Kilis’te Kurban Bayramı’nda çocukların eğlence merkezi olan bayram yeri, bayramın dördüncü gününde yoğun kalabalığa ev sahipliği yaptı. Sabahın er...

Kilis’te çocuklar bayram yerinde gönüllerince eğlendi

Kilis’te, Kurban Bayramı’nda bayram yerine akın eden çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Kilis’te Kurban Bayramı’nda çocukların eğlence merkezi olan bayram yeri, bayramın dördüncü gününde yoğun kalabalığa ev sahipliği yaptı. Sabahın erken saatlerinden itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayan bayram yerinde, günün en sıcak saatlerinde dahi kalabalık eksilmiyor. Atlı ve tahta salıncakların sıra sıra dizildiği mekanda, çocuklar gönüllerince bir bayram geçirmenin keyfini yaşıyor.

Bayramlaşmak için Kilis’e geldiğini söyleyen Muhammet Ertuğrul, ’’Gaziantep’ten bayramlaşmak için Kilis’e geldik. Evde durmaktan çok sıkıldım ve babam bizi buraya getirdi. Burada çok eğleniyoruz zaman çok geçiyor’’ dedi.
Havaların sıcak olmasından dolayı eğlenmek için bayram yerine geldiklerini söyleyen Beyzanur Yılmaz, ’’Havaların sıcak olmasına rağmen biz burada çok güzel zaman geçiriyoruz. Hem eğleniyoruz hem de zamanımız geçiyor Burada olduğum için çok mutluyum’’ diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri