malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Haziran 2024 - 20:41 Yorum: 0

Kilis’te kurbanlıklar sepetli motosikletlerle taşındı

Kilis’te vatandaşların arefe günü besicilerden aldıkları küçükbaş kurbanlıkları sepetli motosikletlerle taşıması renkli görüntüler oluşturdu.Kilis’te kurban bayramı öncesi yaşanan telaş bu yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu...

Kilis’te kurbanlıklar sepetli motosikletlerle taşındı

Kilis’te vatandaşların arefe günü besicilerden aldıkları küçükbaş kurbanlıkları sepetli motosikletlerle taşıması renkli görüntüler oluşturdu.
Kilis’te kurban bayramı öncesi yaşanan telaş bu yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Kurbanlık hayvan alan bazı vatandaşlar, küçükbaş hayvanlarını eve taşımak için sepetli motosikletleri tercih etti. Kilis sokaklarında motosikletle gezen küçükbaş hayvanlar görenleri hem şaşırttı hem de güldürdü.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kilis’te de vatandaşlar arefe günü kurbanlık alma telaşı yaşadı. Küçük ve büyükbaş hayvan satış alanlarında yoğunluk yaşanırken, küçükbaş kurbanlık alan vatandaşlar, evlerine kurbanlıkları sepetli motosikletlerle taşıdı.
Motosikletle kurbanlık taşıyan vatandaşlar, kurbanlıkları motosiklet ile taşımanın zor olduğunu ancak evlerine para götürmek için yaptıklarını belirterek, kurbanlıkların tanesini 200 TL’den taşıdıklarını ifade ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri