Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 13 Nisan 2024 - 13:25 Yorum: 0

Kilosu bin 200 liradan tezgaha indi, ilgi odağı oldu

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yakalanan 3,5 kilogram ağırlığındaki kalkan balığı kilosu bin 200 liradan satışa sunuldu.Batı Karadeniz Bölgesi’nin önemli balıkçı limanlarından Akçakoca’da 3,5 kilogram ağırlığında kalkan yakalandı. Kalkan...

Kilosu bin 200 liradan tezgaha indi, ilgi odağı oldu

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yakalanan 3,5 kilogram ağırlığındaki kalkan balığı kilosu bin 200 liradan satışa sunuldu.
Batı Karadeniz Bölgesi’nin önemli balıkçı limanlarından Akçakoca’da 3,5 kilogram ağırlığında kalkan yakalandı. Kalkanı gören vatandaşlar hem ağırlığına hem de fiyatına şaşırdı. Kilosu bin 200 liradan satışa sunulan kalkan, kısa sürede tezgahta ilgi odağı oldu. Öte yandan, balık çeşidinin bol olduğu tezgahlarda hamsi ile istavrit kilosu 150 TL, mezgit boyutuna göre kilosu 200 ile 350 TL, somon kilosu 200 TL, çipura ile levrek ise tanesi 140 TL’den satışa sunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber