Antalya'da yaşayan iş adamı Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a benzerliği ile dikkat çekiyor.
Antalya'da yaşayan iş adamı Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a benzerliği ile dikkat çekiyor. Benzerliği ile ün saldığını belirten Tunç, "Masada müşteriler birbirleriyle konuşuyorlar, "Ne kadar benziyor, o adam çok tehlikeli" diyorlar. Ben de gülüp geçiyorum. Sokakta yürürken korkmuyorum, ilgiden çok memnunum. Yurt dışından çok teklif alıyorum. Benimle mekan açmak istiyorlar. Gidersem Kore'ye giderim" dedi.
Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki köfteci Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a benzerliği ile dikkat çekiyor. Tunç, işletmesine gelen müşterilerini Kim Jong-un üzerinde bulunan elbiseye benzer özel olarak diktirdiği elbise ile karşılıyor. Karşılarında Kim Jong-un'a benzer kişiyi gören müşteriler önce tebessüm ediyor, sonra ise çıkışta fotoğraf çektirmek istiyor.
"Hayranlarımız çok, beni Kim Jong-un'a çok benzetiyorlar"
20 yıldır sektöre hizmet ettiğini belirten Tunç, "Bu sektörde iyi ve örnek olmaya devam ediyorum. Elemanlarım ve ben de mutluyuz. Yurt dışından gelen müşterilerimiz de beni tercih ediyor. Almanya'dan Fransa'dan özellikle Kuzey ve Güney Kore'den gelen misafirlerimiz daha çok. Hem hayranlık ile geliyorlar hem de lezzet için geliyorlar. Hayranlarımız çok, beni Kim Jong-un'a çok benzetiyorlar. Benzediğim gibi ben de kendisinin büyük bir hayranıyım. Ben istiyorum ki Kim Jong-un özel jeti ile gelecek, burada bu piyazı ve köfteyi yiyecek. Ben kendi ellerimle yapacağım" sözlerine yer verdi.
"Müşteriler "Ne kadar benziyor, o adam çok tehlikeli" diyorlar"
Kim Jong-un'a benzerliği ile ün saldığını belirten Tunç, "Beni çok benzetiyorlar. Masada müşteriler birbirleri ile konuşuyorlar, "Ne kadar benziyor, o adam çok tehlikeli" diyorlar. Ben de gülüp geçiyorum. İşimizi severek yaptığımı için övüyorlar. Çok şükür işlerimiz de yerindedir. Antalya'mıza sahip çıkmak istiyoruz. Burada çalışan geçlere sahip çıkıyoruz" diye konuştu.
"Yurt dışından çok teklif alıyorum, benimle mekan açmak istiyorlar"
Kim Jong-un ile özelliklerinin tam tersi olduğunu belirten Tunç, "Ben çok gülüyorum, çok neşeli birisiyim. Sokakta yürürken korkmuyorum, ilgiden çok memnunum. Çok fotoğraf çektirmek isteyen oluyor. Elbisemi terziye özel diktirdim. 5 düğmeli olmasını istedim. Elbisenin içerisinde çok rahatım, Kim Jong-un işini biliyor. Yurt dışından çok teklif alıyorum. Benimle mekan açmak istiyorlar. Gidersem Kore'ye giderim; ama ben memleketimi seviyorum. Beni görmek isteyenler buraya gelerek beni görsün. Biz Antalya'ya gelen her müşterimize kucak açıyoruz. Hizmetimizi güzel yapıyoruz" açıklamasını yaptı.
"Köfte piyaz bahane, Cihat ağabey şahane"
İş yerine gelen müşteri Fatih Bozbaş, "Cihat ağabey zaten çok meşhur, Cihat ağabey için geldik. Köfte piyaz bahane, Cihat ağabey şahane. Hem tat lezzeti hem de sohbeti ve hem de güler yüzü bizi buraya çekiyor. Kim Jong-un'u çok gördük ama Cihat ağabey onun iyi hali" şeklinde konuştu.
"Gelen müşterilerimiz önce kendisini görmek istiyor ve tanışmak istiyor"
İş yerinde çalışan Fatma Kelebek ise, "Kendisini 16 yıldır tanıyorum, 10 yıldır da Cihat Bey'in yanında çalışıyorum. Memnunum. Kim Jong-un'a çok benzetiyorlar, müşterilere çok iyi, güler yüzlü biri olduğunu söylüyorum. Gelen müşterilerimiz önce kendisini görmek istiyor ve tanışmak istiyor. Her şeyden memnun kalıyorlar" ifadelerine yer verdi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Serhat Kalkınma Ajansı’nın 2026 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan "Bir Meslek Bir Umut" isimli teknik destek faaliyetinin sözleşmesi Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Nurullah Karaca ile Kars Denetimli Serbestlik Müdürü
Bursa’da Gemlik-Mudanya sahil yolu, Kurşunlu Mahallesi’nden itibaren meydana gelen heyelan sebebiyle trafiğe kapandı.Edinilen bilgilere göre, bölgede etkili olan yağışların ardından yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yolu trafiğe kapadı. Güvenlik ger
Düzce Üniversitesi Sürdürülebilirlik Ofisi, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Kampüs Topluluğu (DÜSÜYET) ile Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜSTİBAM) katkılarıyla Beyköy’de fidan dikme etkinliği ile okullar yeşillendirdi.Düzce Ün
Aydın’da yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen kuvvetli yağışlar için vatandaşlar uyarıldı.Meteoroloji’den yapılan açıklamada, "Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın (01.04.2026 Çarşamba) öğle saatlerinden sonra il genelin
DÜZCE(İHA) – Dr. Meryem Seçen Yazıcı, otizmin bir hastalık olmadığını belirterek "Otizmi aslında beynin dünyayı işleme biçimindeki bir farklılık olarak tanımlayabiliriz" dedi.Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim
Bartın’da yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusu görüntülendi.Ulus ilçesi Hisar Köyü yolunda aracıyla seyreden bir kişi, yol üzerinde ve ormanlık alanda dolaşan karaca yavrusunu görüntüledi. Yiyecek ararken sürüden ayrıldığı tahmin edilen
Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonuç verdi. Geçtiğimiz yıl 31 yıl aradan sonra Marmaris’i tercih eden Avusturyalı turistler bu yıl da rotasını değiştirmedi.Marmaris Belediyesi’nin öncülüğünde Alman ve Avusturyalı turistlere yönel
Tarım ve Orman Bakanlığı, Karadeniz Bölgesi’nde artan yangın riskine karşı hava gücünü devreye alıyor. Amasya’nın Merzifon ilçesine konuşlandırılacak yangın söndürme helikopteriyle, özellikle Orta Karadeniz’de muhtemel orman yangınlarına hızlı müdahale he
Filistin Konvoyu Ankara'da: "Gazze unutulmasın, Batı Şeria yeni bir Gazze olmasın" çağrısı
ABD'de siklospora salgınında ilk ölümler bildirildi
03Yozgat'ta karpuz hasadı başladı
04Bitlis'te Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
05Yalova'da durdurulan araçta tarihi eser niteliğinde objeler ele geçirildi
06Palamut avı yasağına uymayan 21 kişiye ceza
07Türkiye, Katar ve Mısır, siyonist rejimin Gazze'deki saldırılarını kınadı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük