Kahramanmaraş merkezli depremde yaralanan 11 kişi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilmişti.
Kahramanmaraş merkezli depremde yaralanan 11 kişi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilmişti. Hastaneye getirilen depremzedelerin ardından hastaneye hem kan vermek hem de yakınlarını aramak için çok sayıda kişi geldi.
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili sarsan depremin ardından depremzedeler gece saatlerinde Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirilmeye başlanmıştı. Yaralıların hastaneye getirildiğini duyan vatandaşlar da hem kan vermek hem de kaybolan ve haber alamadıkları yakınlarını bulmak için hastaneye akın etti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden voleybol müsabakası için Adıyaman'a gelen ve otelde enkaz altında kalan sporcu Selin Karakaya'yı bulma ümidiyle gelen Eray Demirkol, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bulamadığını, diğer hastanelere bakacağını dile getirdi.
Arkadaşının kızı olan 10-12 yaşlarındaki Selin Karakaya'yı aradığını belirten Eray Demirkol, "Adıyaman'dan sabah buraya gelmişler. Sadece bu hastaneye değil, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine de gitmişler. Ben de Bahçeşehir'deydim, yakın olduğu için buraya baktım ama burada yok. Kızın babası arkadaşım. Annesi de oradaydı ama annesinin durumunu bilmiyorum. Babası iyi ama. Sadece kızını arıyor şu anda" açılamasında bulundu.
Herkesin birbirine yardım etmesi gerektiğini söyleyen vatandaş, "Hem kan bağışı için hem de benim görümcem kanser, onun kemoterapi tedavisi için geldik. Bütün herkes elini taşın altına koysun. Biz dünden beri uyku uyumadık, ailecek mahvolduk. Çok üzücü bir şey, herkesin başına gelebilir. Yarım saatlik uykuyla şu an buradayım. İnşallah herkes kurtulur. Oradakilerin Allah yardımcısı olsun, devletimiz zaten elinden gelen her şeyi yapıyor. Battaniyenin, berenin fiyatlarını bir günde uçurmuşlar. Bu insanlık dışı bir şey, böyle olmaması gerekiyor" şeklinde konuştu.
Elinden kan vermenin geldiğini belirten Hatice Turgut ise "Kan vereceğiz, elimizden başka bir şey gelmedi, uzak bir yer; gidip gelemiyoruz" dedi.
Bayramların, gönüllerin bir olduğu müstesna zamanlar olduğuna vurgu yapan Aydın Valisi Yakup Canbolat; "Büyüklerimizi ziyaret etmek, küçüklerimizi sevindirmek, ihtiyaç sahiplerini gözetmek ve yardımlaşma ruhunu yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur" ded
Kayseri protokolü bayram namazını Hunat Camii’nde kılarak, vatandaşlarla bayramlaştı. Sona eren Ramazan ayı hakkında konuşan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "4 yıllık görev süremde asayiş olaylarının en dibe indiği bir ay oldu" dedi.Ramazan Bayramı nedeniyle
Adana’da bayram namazı kılındı.Ramazan Bayramı namazı için Adanalılar kentteki camilere akın etti. Namaz öncesi dua edildi.Vaaz ve duaların ardından vatandaşlar bayram namazını kıldı.
İsrail ordusu, son 24 saatte İran genelindeki onlarca hedefe hava saldırısı düzenlendiğini duyurarak, "İran rejimine ait 130’dan fazla altyapı hedef alındı" açıklamasında bulundu.İsrail ordusundan İran’a yönelik saldırılarıyla ilgili yeni açıklama geldi.
Halkın daha güvenli ve sağlıklı bir kentte yaşaması için Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesinde ilçe genelindeki işletme ve imalathanelerde denetimlerini sürdürüyor.Gerçekleştirilen denetimlerde hijyen, düzen ve mevzuata uygunluk eki
Erzincan’ın Tercan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesi terzilerde yoğunluk yaşanıyor.Bayrama bir gün kala alışverişlerdeki hareketlilik terzilere de yansıdı. Yeni kıyafet alan vatandaşlar, giysilerini bedenlerine uygun hale getirmek için terzilere başvuruyor
Tomarza Kaymakamlığı koordinesinde; Tomarza İlçe Müftülüğü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı iş birliğiyle yürütülen ’Vefa Kuran Gönül Köprüsü’ projesi çerçevesinde Tomarza Kaymakamı Selim Eser; Zeynep teyzenin hanesini ziyaret etti.Kaymakam Selim
Ramazan Bayramı öncesi Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yoğunluk artarken, ana seferlerde biletler kısa sürede tükendi.Isparta’da Ramazan Bayramı öncesi şehirlerarası ulaşımda hareketlilik yaşanıyor. Bayram tatili ile okullardaki ara tatilin ayn
Trafikte başlayan tartışma kavgaya döndü: 10 gözaltı
Yunus Emre Çift: "Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz"
03Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık"
04Netanyahu: "Bu savaşın insanların düşündüğünden çok daha hızlı sona ereceğini öngörüyorum"
05İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan dünyaya uyarı
06Boş arazide çıkan yangın müstakil eve sıçramadan söndürüldü
07İran’dan İsrail’e füze yağmuru
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük