Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Kasım 2022 - 11:33 Yorum: 0

Kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız kazaya neden oldu, otomobil hurdaya döndü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği ve hızlı seyrettiği iddia edilen otomobil, minibüsle çarpıştıktan sonra aydınlatma direğine...

Kırmızı ışık ihlali ve aşırı hız kazaya neden oldu, otomobil hurdaya döndü

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kırmızı ışıkta geçtiği ve hızlı seyrettiği iddia edilen otomobil, minibüsle çarpıştıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durabildi. Hurdaya dönen otomobilde ağır yaralanan gencin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kaza, Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı ile Cumhuriyet Bulvarı ayrımında meydana geldi. Orion Kavşağı istikametinden yokuş aşağı seyreden Halil Y. idaresindeki 17 AN 448 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Önce panelvan minibüsle çarpışan otomobil, sonra da aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Halil Y., itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası yaralı olarak otomobilden çıkarıldı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazayla ilgili konuşan bir görgü tanığı, "Biz ışıklarda bekliyorduk. Sağ şeritten çıkan bir araç; tahminimce 100 veya 120 kilometre hızla, tam net bir şey diyemiyorum. Kırmızı ışıkta beklemeden, karşıdan gelen minibüse çarptı ve ardından buraya girdi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber