Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Nisan 2024 - 20:11 Yorum: 0

Kirpilerin ilginç anları kameraya yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Gezgin Öğretmen ve Doğa gözlemcisi olarak tanınan Ümit Bartın, kirpilerin ilginç hallerini saniye saniye kayıt altına aldı.Evine gittiği sırada garip sesler duyduğunu belirten Bartın, 2 kirpinin oynadığı...

Kirpilerin ilginç anları kameraya yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Gezgin Öğretmen ve Doğa gözlemcisi olarak tanınan Ümit Bartın, kirpilerin ilginç hallerini saniye saniye kayıt altına aldı.
Evine gittiği sırada garip sesler duyduğunu belirten Bartın, 2 kirpinin oynadığı anlara şahit oldu. Bartın, o anları cep telefonuyla kayıt altına aldı. Ümit Bartın, “Normalde Kirpilerin çok cana yakın hayvanlar olduğunu biliyorum ve doğada karşılaştığım iki kirpinin kavga eder gibi hareketli anları ve çıkardıkları sesler beni çok şaşırttı doğrusu. Hemen görüntü almaya başladım. Daha çok gece vakti beslenmek için yuvalarından çıkan kirpiler herhangi bir tehlike anında kendilerini bir top şeklinde kapatırlar ama onları kayda alırken yanı başında olmama rağmen aynı hareketli anlarına devam etmeleri ayrı bir mutluluktu benim için” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber