Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 08 Şubat 2023 - 16:24 Yorum: 0

Kırşehir Esnaf Odalarından afet bölgesine destek tırları yola çıktı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından bölgede mağdur olan vatandaşlara Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından...

Kırşehir Esnaf Odalarından afet bölgesine destek tırları yola çıktı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından bölgede mağdur olan vatandaşlara Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

Esnaf Odaları Birliği Başkanlık binasında esnaflardan ve bağışçılardan gelen temel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu 7 minibüs yardım malzemesi ve 1 tır dolusu su afet bölgesine gönderildi. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi aracılığı ve esnaf odası başkanlarının oluruyla 500 Bin lira nakdi yardımda bulunuldu. Esnaflardan ve vatandaşlardan gelen yardımlar hazırlanmaya devam ediyor. Battaniye, kışlık kıyafetler, bot, kaban, hazır gıda, ısıtıcı gibi ürünler birlik binasında paketlenerek yola çıkmaya hazır hale getiriliyor.

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, yaralarımızı birlikte saracağımızı belirterek, "Milletimiz büyük bir afet yaşadı. Bu zor günlerde yediden yetmişe herkes tek yürek oldu. Depremzedelere yardımları ulaştırmak için tüm halkımız seferber oldu. Doğudan batıya kuzeyden güneye herkes aynı acıyı yüreğinde hissetti. İnşallah yaralarımızı hep birlikte saracağız. Yardım kampanyamızı koordine eden başta oda başkanlarımız, personellerimiz ve yüreği zengin esnaf ve sanatkârlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber