Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Haziran 2022 - 10:38 Yorum: 0

Kırşehir Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı

Valilikçe yapılan yazılı açıklamada, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istenildi.

Kırşehir Valiliği sağanak yağış uyarısı yaptı

Kırşehir Valiliği bugün için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Valilikçe yapılan yazılı açıklamada, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istenildi. Yapılan açıklama ise şöyle; "Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Kırşehir ve çevresinde öğle saatlerinden itibaren başlayıp akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın yerel olarak kuvvetli olması bildirilmiştir. Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber