Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Haziran 2023 - 11:36 Yorum: 0

Otoyolda bayram trafiğine takılan yolculara su ve yiyecek desteği

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar, dün akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde yoğunluk oluşturdu. Uzun araç kuyrukları sebebiyle yolda kalan vatandaşların yardımına Akyazı Belediyesi koşarak su, kek ve meyve suyu ikramı...

Otoyolda bayram trafiğine takılan yolculara su ve yiyecek desteği

Bayram tatili için yola çıkan vatandaşlar, dün akşam saatlerinde Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde yoğunluk oluşturdu. Uzun araç kuyrukları sebebiyle yolda kalan vatandaşların yardımına Akyazı Belediyesi koşarak su, kek ve meyve suyu ikramında bulundu.
Kurban Bayramı sebebiyle verilen 9 günlük tatili memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, dün akşam saatlerinde D-100 Karayolu ve Anadolu Otoyolu’nda uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Akyazı ve Hendek mevkilerinde oluşan yoğunluk sebebiyle trafik birçok kez durma noktasına gelirken, yolda kalan vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kaldı. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ise ekibiyle birlikte otoyola giderek, vatandaşlara su ve yiyecek ikramında bulundu.
Yolda kalan vatandaşlara yardımda bulunmak istediklerini ifade eden Soykan, "İlçemiz sınırları içerisinde yaşanan bayram yoğunluğu sebebiyle Anadolu Otoyolu’ndayız. Trafik çok yoğun. Biz de burada belediye olarak trafik yoğunluğunda kalan hemşehrilerimizin hem bayramlarını kutladık hem de su, kek, meyve suyu gibi ikramlarda bulunduk" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber