Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 18 Nisan 2022 - 12:13 Yorum: 0

Kızılay’dan 50 aileye Ramazan yardımı

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto ilçesinde Kızılay tarafından maddi durumu iyi olmayan 50 aileye gıda yardımı yapıldı.

Kızılay’dan 50 aileye Ramazan yardımı

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto ilçesinde Kızılay tarafından maddi durumu iyi olmayan 50 aileye gıda yardımı yapıldı.

Kızılay Varto Şube Başkanı Hamza Sezgin Yonat, ilçeye bağlı 99 köy ve 50 mezra ile 7 mahalledeki maddi durumu iyi olmayan dul ve yetimlere giyim kolilerini teslim ettiklerini hatırlatarak, "Bunun yanında Ramazan ayı içerisinde 200 aileye ise nakit yardımında bulunduk. Bu gün ise ilçemizde gerçek mağdur ve ihtiyaç sahibi bulunan 50 ailemize gıda ve kavurma yardımı dağıtımı yaptık. Ramazandan sonra da genel merkezimizden bize aktarılacak yardımlaşanımızı vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız. Bu konuda emeği geçen herkese Vartolular adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber