Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 08 Ağustos 2022 - 13:48 Yorum: 0

Kızılcaköylü kadınlar bu sefer nöbet için değil eğlence için davet ettiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kızılcaköy Mahallesi'ne yapılması planlanan Jeotermal Santrali'nin (JES) mahkeme tarafından ikinci kez iptal edilmesi...

Kızılcaköylü kadınlar bu sefer nöbet için değil eğlence için davet ettiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kızılcaköy Mahallesi'ne yapılması planlanan Jeotermal Santrali'nin (JES) mahkeme tarafından ikinci kez iptal edilmesi üzerine yemekli eğlence düzenleyen Kızılcaköylü kadınlar bu sefer nöbet değil eğlence için davet etti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kızılcaköy Mahallesi'ne yapılması planlanan Jeotermal Santrali'nin (JES) iptal edilmesi için mücadele eden Kızılcaköylü kadınlar bu sefer nöbet için değil eğlence için davet ettiler. Bölgede yapılması planlanan santral ile ilgili mahkemeden ikinci kez "ret" kararı çıkması üzerine, mahkemeyi kazanan vatandaşlar, 10 Ağustos günü köy meydanında yemekli eğlence gerçekleştirecek.

Sosyal medya üzerinden kazandıkları hukuk mücadelesini kutlayan Kızılcaköylüler, "Jeotermal Kızılcaköy'den gitti. Eğlencemize hepiniz davetlisiniz" notuyla herkesi düzenledikleri geceye davet etti. Kadınlar, düzenledikleri program çerçevesinde hem yemek verip hem de eğleneceklerini belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber