Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 05 Ekim 2022 - 12:35 Yorum: 0

Klip çekimi için çıktığı vinçte korkudan bayıldı

Şarkıcı karı-kocanın klip çekimi sırasında vinç sahnesinde panik atağı olan kadın baygınlık geçirerek hastanelik oldu.

Klip çekimi için çıktığı vinçte korkudan bayıldı

Şarkıcı karı-kocanın klip çekimi sırasında vinç sahnesinde panik atağı olan kadın baygınlık geçirerek hastanelik oldu.

Dora ve Ahmet Altınbaşak çifti "Ben karımdan korkar mıyım?" şarkılarının klibi için kamera karşısına geçti. Klibin final sahnesinin çekimi için vinç ile 5'inci kattaki evin balkonuna çıkmak isteyen Dora Altınbaşak, yüksekte vinç sepetindeyken korkudan bir anda fenalaştı. Altınbaşak için endişelenen kocası ve çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri panik atak olduğu söylenilen Dora Altınbaşak'a müdahale etti.

Çıkan şarkılarının klip çekiminde konuşan Dora Altınbaşak," Bugün burada çok güzel bir klip çekeceğiz. "Ben karımdan korkar mıyım?" adlı şarkımız için. Hatta ödül de aldık bu şarkımızdan. Final sahnemiz var ve çok çılgın bir sahne. Bizim şarkımızda yaptığımız şey tamamı ile ironiydi. Kadına şiddete her zaman hayır" dedi.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Ahmet Altınbaşak ise "Eşimin de söylediği gibi biz burada tamamen ironi yaptık. Kadına yapılan bunca şiddetten ötürü. Kadınlar bir güldür, bir çiçektir. Eşlerinize iyi davranın. Evliliğimizin uzun sürmesinin sebebi de birbirimizle iyi anlaştığımızdan dolayıdır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber