Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 23 Mayıs 2024 - 14:21 Yorum: 0

Kocaeli’de dolu ve sağanak etkili oldu: "Çok felaket"

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Kocaeli’de sağanak başladı. Kentin turizm destinasyon ilçesi Kandıra’da ise dolu yağışı etkili oldu. Bir vatandaş o anları, "Çok felaket" diyerek kayda aldı.Meteoroloji Genel Müdürlü...

Kocaeli’de dolu ve sağanak etkili oldu: 'Çok felaket'

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Kocaeli’de sağanak başladı. Kentin turizm destinasyon ilçesi Kandıra’da ise dolu yağışı etkili oldu. Bir vatandaş o anları, "Çok felaket" diyerek kayda aldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 7 il için kuvvetli yağış uyarısında bulunmuştu. Hava sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Kocaeli’de bugün öğle saatlerinde sağanak başladı. Kentin bazı ilçelerinde aniden bastıran sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yapılan uyarıları dikkate alan vatandaşlar şemsiyeleri ile korunmaya çalışırken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ıslanmamak için saçak altlarına sığındı. Kimi vatandaşlar da yağmur altında eğlenceli anlar yaşadı. Kocaeli’nin turizm destinasyonu ilçesi Kandıra’ya ise dolu yağdı. Bir vatandaş dolu yağışını, "Çok felaket" diyerek görüntüledi.
Yağmur yağışının akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu