Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:27 6 ilde araçların şasi ve motor numaralarını değiştirerek satan zanlılara op...20:20 TFF, Süper Lig’de 35. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı20:20 Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Geçirgen: “Bakanımıza çiftçilerimiz adına te...20:19 Öğrenci tarafından vurulan okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kaybetti19:52 Sinop’ta hırsızlık zanlısı yakalandı19:51 12 ayrı suçtan 30 yıl hapis cezası olan suç makinası kadın yakalandı19:49 Sosyal medyada tanıştığı şahsa 360 bin TL’sini kaptırdı19:47 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu, PFDK’ya sev...19:39 Üst düzey Hamas yetkilisi: “İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için a...19:38 Kepçeyle çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti19:36 16 yaşındaki ehliyetsiz çocuğun kullandığı motosiklet öğrenci servisi ile ç...19:33 Berlin Özgür Üniversitesi’ndeki Gazze’ye destek protestosuna polisten müdah...19:31 Gazze’ye destek protestoları Avrupa’daki üniversitelerde yayılıyor19:30 Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi19:28 Başı kesilerek cesedi su kanalına atılan inşaat ustası toprağa verildi19:25 Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı19:19 İsrail saldırılarında yaralanan İsrailli esir hayatını kaybetti19:17 İstismarcı sucu hakkında ara karar: Sanığın tutukluğunun devamına karar ver...19:07 Fenerbahçe’den İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel açıklaması19:05 DBB Başkanları birimleri denetledi
Ekonomi 08 Nisan 2024 - 14:14 Yorum: 0

Kocagöz: "Kalıcı eserler bırakacağız"

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ali Akçay ve yönetimini ağılayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Belediyemiz kadar iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarına da iş düşüyor, STK temsilcileri bizle...

Kocagöz: 'Kalıcı eserler bırakacağız'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şube Başkanı Ali Akçay ve yönetimini ağılayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, "Belediyemiz kadar iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarına da iş düşüyor, STK temsilcileri bizleri mutlaka ziyaret etmeli, belediyemizin yapabileceği şehrimizin ve vatandaşımızın yararına olan projeleri dile getirmeli. Bizler de proje ve halkımıza hizmet odaklı ve şeffaf bir yönetim olacağız. Kepez’e kalıcı eserler bırakmayı hedefliyoruz" dedi.
MÜSİAD kurulu üyeleri 31 Mart yerel seçimlerini kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Kepez Belediyesi Başkan Adayı Mesut Kocagöz’e tebrik ziyaretinde bulundu. Şehrin gelişimi için iş birliği halinde olunması gerektiğini dile getiren Akçay, vatandaşa hizmet noktasında parti gözetilmeksizin kucaklayıcı bir şekilde çalışılması gerektiğini vurguladı.
İş adamlarının, güven huzur ve istikrar istediğini belirten Akçay, MÜSİAD Antalya Şubesi olarak Antalya’nın refah seviyesinin ileri taşınması için çaba göstereceğini vurgulayarak, “Bu hususta şehrin ve vatandaşlarımızın yararına olan her projeye ortak ve destekleyici olacağız. Kepez Belediye Başkan’ı olarak seçilen Mesut Kocagöz’ü tebrik ediyor, başkanlığının hayırlara vesile olmasını umuyorum. Önümüzdeki dönemde Kepez için göstereceği çalışmalar yolunda kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.
Mesut Kocagöz ise Akçay ve yönetimine teşekkür ederek, Antalya’nın iş insanlarını ve sivil toplum kuruluşlarının kendisi tarafından çok önemsendiğini belirtti.

"Kalıcı eserler bırakacağız"
Seçim çalışmalarında vadettiği ve yapılması planlanan projelerden bahseden Kocagöz, “Bu konuda belediyemiz kadar iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarına da iş düşüyor, STK temsilcileri bizleri mutlaka ziyaret etmeli, belediyemizin yapabileceği şehrimizin ve vatandaşımızın yararına olan projeleri dile getirmeli. Seçim süreci sona erdi, biz belediye başkan adayları olarak yerel yönetimde projeler üretmek ve bölge halkına hizmet edebilmek için yarıştık. Vatandaşımız bizleri başkan olarak görmek istedi, bizler de proje ve halkımıza hizmet odaklı ve şeffaf bir yönetim olacağız. Makam odamızın kapısı hep açık olacak, 5 yıl boyunca Kepez’de yaşayan tüm halkımıza siyaset, ideoloji, parti gözetmeksizin hizmet edeceğiz. Görevi devraldığımız günden itibaren, başkanlığımız süresi boyunca yaptığımız işeri ve bilançomuzu halkımıza şeffaf bir şekilde göstererek Kepez’e kalıcı eserler bırakmayı hedefliyoruz” dedi.
Ziyaretin sonunda MÜSİAD Antalya Başkanı Ali Akçay, seçimi başarıyla tamamlaması nedeni ile Başkan Kocagöz adına, aldığı oy oranı sayısıyla Kilis’te fidan dikildiğini iletti, fidanların sertifikasını hediye ederek Kocagöz’ü tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber