Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Mart 2024 - 16:26 Yorum: 0

Koleksiyonerler ve antika tutkunları antika pazarında buluşuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren antika pazarı, koleksiyonerler ve antika tutkunlarını buluşturuyor.Yenişehir ilçesi İstemihan Talay Caddesi’ndeki Topraktan Tezgaha Pazar...

Koleksiyonerler ve antika tutkunları antika pazarında buluşuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren antika pazarı, koleksiyonerler ve antika tutkunlarını buluşturuyor.
Yenişehir ilçesi İstemihan Talay Caddesi’ndeki Topraktan Tezgaha Pazar Yeri’nde kurulan antika pazarında gramofonlar, radyolar, bakır eşyalar, dikiş makineleri, gaz lambaları, çantalar, vazolar, biblolar, kitaplar, plaklar, fotoğraf makineleri, daktilolar, eski paralar ve antika saatlerle birçok parça, koleksiyonerler, antika tutkunları ve vatandaşların beğenisine sunuluyor.
Mersin ile çevre illerden gelen antikacılar ürünlerini satışa sunarken, antika tutkunları da pazarda yükselen nostaljik şarkılar eşliğinde geçmişe yolculuk yapıyor. Antika pazarı, vatandaşların yanı sıra kendilerinde eksik olan parçaları bulmaya veya yeni eserlerle koleksiyonlarını zenginleştirmeye çalışan koleksiyonerlerin de uğrak noktası olma özelliği taşıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de eşi Meral Seçer ile antika pazarını ziyaret etti. Geçmişe nostaljik bir yolculuk yapan Başkan Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkililerinden pazar hakkında bilgi aldı. Pazarda vatandaşlarla fotoğraf çektiren Seçer, eşi Meral Seçer ile antika eşyaların yer aldığı tezgahları inceledi. Dönem ürünlerini de inceleyen Seçer’e tezgah sahipleri hediye takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber