Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 22 Şubat 2022 - 11:26 Yorum: 0

Kolordu Caddesi üzerinde kaldırım düzenleme çalışmaları başladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kolordu Caddesi üzerinde yaşanan hatalı parklanma ve yaya kaldırımı sorununa çözüm getirmek üzere başlatılan...

Kolordu Caddesi üzerinde kaldırım düzenleme çalışmaları başladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kolordu Caddesi üzerinde yaşanan hatalı parklanma ve yaya kaldırımı sorununa çözüm getirmek üzere başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda başlanan çalışmalar kapsamında yol genişletme, araç park alanları ve kaldırım düzenlemeleri yapılıyor. Düzenlemelerle kaldırıma araç park edilmesi önlenecek, araçlar için de uygun park alanları yapılmış olacak.

Yüksel yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kolordu Caddesi üzerinde yaşanan yaya kaldırımı ve hatalı parklanma sorunlarını ortadan kaldıracağımız düzenleme çalışmalarına başladık. Güzergâhta baştanbaşa yapacağımız yenileme çalışması ile cadde esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin beklentisini karşılayacak yeni bir düzenleme yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber