Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Şubat 2023 - 19:23 Yorum: 0

Komandoların Koca Seyit Havalimanı’ndan deprem bölgesine intikalleri devam ediyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 19. Komando Tugayı'na bağlı komandoların Koca Seyit Havalimanı'ndan deprem bölgesine intikalleri ilk saatten itibaren aralıksız...

Komandoların Koca Seyit Havalimanı’ndan deprem bölgesine intikalleri devam ediyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 19. Komando Tugayı'na bağlı komandoların Koca Seyit Havalimanı'ndan deprem bölgesine intikalleri ilk saatten itibaren aralıksız devam ediyor. Bugün de yüzlerce komando oluşturulan hava koridoru ile depremzedelere yardım için bölgeye intikal etti.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir'in Edremit ilçesinde konuşlu bulunan 19. Komando Tugayı'na bağlık birlikler depremin ilk saatlerinden itibaren bölgeye sevk edildi. Bazı birlikler karayolu ile intikal ederken bazı birlikler de Koca Seyit Havalimanı'ndan uçaklar ile bölgeye sevk ediliyor. Bölgeye intikal eden komando birlikleri Anadolujet'in İskenderun isimli Boeing 737-800 tipi uçak ile Kahramanmaraş'a intikal ettirildi. Bölgedeki askeri birliklerin depremin ilk saatlerinden itibaren deprem bölgesine sevkiyatının başladığı gözlemlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber