Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Temmuz 2023 - 18:13 Yorum: 0

Isparta’da doğa yürüyüşünde kaybolan şahsı arama çalışmaları devam ediyor

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 5 arkadaşı ile birlikte doğa yürüyüşüne çıkan bir kişi kayboldu. Şahsın bulunması için ekipler tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.Bayram tatili dolayısıyla İstanbul’dan, Isparta’nın Eğird...

Isparta’da doğa yürüyüşünde kaybolan şahsı arama çalışmaları devam ediyor

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 5 arkadaşı ile birlikte doğa yürüyüşüne çıkan bir kişi kayboldu. Şahsın bulunması için ekipler tarafından başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.
Bayram tatili dolayısıyla İstanbul’dan, Isparta’nın Eğirdir ilçesine gelen Halis Şimşek (63) ve beraberindeki 4 arkadaşı Oluklacı mevkinde doğa yürüyüşüne çıktı. Yürüyüşün ardından geri dönüş yolunda en son dün saat 18.00’da Sivri Dağı eteklerinde görülen Halis Şimşek’ten bir daha haber alınamadı. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ekipleri yönlendirildi. Ekipler arama kurtarma faaliyetlerine başlarken, bölgeyi iyi bilen vatandaşlar da çalışmalara destek verdi.
Eğirdir Sekibağ Mahallesi Akpınar yolu Sivritepe bölgesinde, Isparta ve jandarma komutanlıkları, AFAD, JAK, JASAT, Isparta Belediyesi Arama Kurtarma (ISAK) ETUDOSD ekiplerinden yaklaşık 50 kişi dağda kaybolan Şimşek’i arama çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan, Isparta İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı arama köpeği ’Leo’ ve iz takip köpeği ’Baston’ da arama çalışmalarına katılırken, şu ana kadar Halis Şimşek’in herhangi bir izine rastlanılmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber