Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Nisan 2024 - 12:23 Yorum: 0

Kontrolden çıkan otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı

Antalya’da virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce reklam tabelasına çarptı, sonra ise uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 5 metre aşağıda duran otomobilin sürücüsü yaralanırken, vatandaşlar uçurumda duran otomobili izlemek için adeta...

Kontrolden çıkan otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı

Antalya’da virajda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce reklam tabelasına çarptı, sonra ise uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 5 metre aşağıda duran otomobilin sürücüsü yaralanırken, vatandaşlar uçurumda duran otomobili izlemek için adeta sıraya girdi.
Kaza, saat 10.30 sıralarında Kepez ilçesi Kütükçü Mahallesi Barış Manço Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Hasan Bozkurt yönetiminde bulunan 07 AHE 14 plakalı otomobil, virajı alamayarak önce reklam tabelasına çarptı daha sonra ise reklam tabelasının altından geçerek uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 5 metre aşağıda düzlükte duran otomobili görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Hasan Bozkurt, vatandaşlar tarafından otomobilden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Hayati tehlikesi bulunmayan Bozkurt, ilk müdahalesinin ardından sağlık ekibi tarafından Antalya Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Polis ekipleri, kaza sonrası uçan otomobilin bulunduğu yere giden vatandaşları uzaklaştırmaya çalışmakta ise zorluk yaşadı. Trafik polisleri ise otomobilin bulunduğu yerden çıkartılması için çekici yardımında bulundu.
Kazayı anlatan Mehmet Arpagün, “Sanırım hızlı geldi, direğe vurunca yavaşladı. Biz de arkasından aşağı indik, çıkarmaya çalıştık kapıyı açamadık. Bir taraftan da arabayı tuttuk aşağı düşmesin diye. Bir taş tutuyordu arabayı. Acı çektiğini söylüyordu” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber