Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Şubat 2022 - 16:18 Yorum: 0

Konya-Antalya karayolunda kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en kısa yol konumundaki Konya-Antalya karayolu Alacebel mevki'inde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalara...

Konya-Antalya karayolunda kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oluyor

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en kısa yol konumundaki Konya-Antalya karayolu Alacebel mevki'inde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalara neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir ilçesinde etkili olan yağmur yağışı 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar ve tipi şeklinde kendini gösterdi. Yüksek kesimlerde ve Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 10 santimetreyi bulurken, kara yolları ekipleri yolu açık tutabilmek için çalışmalarına başladı. Ulaşımda aksamalara neden olan kar yağışı nedeniyle aralıksız olarak kar küreme ve tuzlama çalışmaları yürütülüyor. Bölge trafik ekipleri de, Marangozlar Kavşağında uygulama yaparak tır ve çekici gibi araçların kontrollü geçişlerini sağlıyor. Yoğun kar yağışının etkisini gösterdiği Alacabel mevkiinde zor anlar yaşayan tır ve çekici türü araçlardan bazıları yolda kaldı. Kara yolları ve bölge trafik ekipleri, yolda kalan tırların hareket edebilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber