Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 17 Nisan 2022 - 12:48 Yorum: 0

Konyaaltı’nda sanat rüzgarı

Konyaaltı Belediyesi, düzenlediği konser etkinlikleri ile müzikseverlerin Ramazan ayında keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Konyaaltı’nda sanat rüzgarı

Konyaaltı Belediyesi, düzenlediği konser etkinlikleri ile müzikseverlerin Ramazan ayında keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Düzenlenen konserlerle yerel müzisyenlere de destek çıkılıyor.

Konyaaltı Belediyesi, Ramazan Şenlikleri çerçevesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda düzenlediği konserlerle dinleyicilerin keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Türküseverler, Şef Soner Mızrak yönetiminde Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu konserine ilgi gösterdi. Vatandaşlar, iftardan sonra güzel vakit geçirmek için konsere aileleri ile birlikte katılırken, belediyenin düzenlediği bu tür ekinliklerden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

"Keman ve piyano konseri"

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen bir diğer etkinlik ise keman ve piyano konseri oldu. Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi'nin öncülüğünde düzenlenen konsere vatandaşlar ilgi gösterdi. Konserin yapıldığı salon tamamen dolarken, belediyenin müzik akademisinde eğitim gören öğrencilerin aileleri dışarıda kaldı. Özellikle son 2 yılın sağlık ve ekonomik sorunlar nedeni ile zorlu geçtiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Vatandaşlarımızın, bütün bu olumsuzlukları bir nebze de olsa unutması ve keyifli vakit geçirmesi için bu tarz etkinlikler düzenliyoruz. Yurttaşlarımızın yanındayız ve onlara hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber