Konya’nın Sarayönü ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 bin 700 gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Sarayönü ilçesinde 12 Mayıs’ta Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yapılan istihbari çalışmalar sonucunda 2 şahsın olduğu araçta 3 bin 700 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Malzemelere el konulurken, şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.