Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Aralık 2022 - 18:13 Yorum: 0

Konya’da jandarmadan uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarmanın zehir taciri ve hırsızlık şüphelisi şahsın evine düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ile parçaları...

Konya’da jandarmadan uyuşturucu ve hırsızlık operasyonu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarmanın zehir taciri ve hırsızlık şüphelisi şahsın evine düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ile parçaları ve çalıntı çeşitli malzeme ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beyşehir ilçesi Doğanbey Mahallesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde bir şahsın silah ve uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı ve hırsızlık eşyalarını evinde sakladığı bilgisini aldı. Bunun üzerine ekipler şahsın evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 1 adet kısa namlulu otomatik silah ve şarjör, 9 adet otomatik av tüfeği, 5 adet silah parçası, 1 adet çakarlı tepe lambası, 1 adet kurusıkı tabanca, 31 adet kurusıkı tabanca mermisi, 2 adet tarihi eser aramada kullanılan dedektör, 1 adet kasatura, 40 gram kubar esrar, 1 adet kenevir, 10 gram kenevir tohumu, 7 adet çalıntı olduğu değerlendirilen araç teybi, 1 adet hacizli motosiklet ele geçirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber