Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Şubat 2023 - 12:48 Yorum: 0

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 3 kilo 360 gram esrar ele geçirildi.

Konya’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Konya'nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında 3 kilo 360 gram esrar ele geçirildi. Olaya ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri, gençleri zehirlemek için uyuşturucu sevkiyatı ve sokak satıcılığı yapan şahısların tespitine yönelik çalışma başlattı. Akşehir ilçesi Yarenler Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu alışverişi yapılacağını belirleyen ekipler, adrese baskın düzenledi. Evde yapılan aramada, narkotik ekipleri 3 ayrı poşet içerisinde 3 kilo 360 gram esrar ve 2 hassas terazi ele geçirdi. Evde bulunan H.Ö., M.Ö., L.S., B.S. ve N.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen 5 şüpheli hakkında, "uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti" suçlarından işlem yapıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4'ü adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber