Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:09 Cinayet sonrası kaçan sevgililer, 25 dakikada yakayı ele verdi11:08 Kilis’te son bir haftada yapılan uyuşturucu operasyonlarında 13 şüpheli göz...11:07 Prof. Dr. Kocaman: “Yaşanan tüm kalp ritim bozuklukları tedavi edilebilir”11:07 YÖK’ten onay geldi: Uluslararası çift diploma için anlaşıldı11:06 Dünyada ses getiren Türk bilim insanının buluşunda son durum11:06 Uzun: "Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün yılda 20 milyon civarında işlem...11:06 Bahçeli: "CHP yönetiminin 6-8 Ekim olayları ile ilgili mahkeme kararına siy...11:05 Bahçeli: "(CHP Genel Başkanı Özel’e) İmralı canisinin affını istiyor musunu...11:04 Hazine arazisinde kaçak kazı yapan şüpheli yakalandı11:03 Dünya Arı Günü etkinliklerle kutlandı11:03 Bahçeli: "6-8 Ekim 2014 tarihindeki isyan teşebbüsüne kalkışanlar hukuki fa...11:03 Bahçeli: "HDP bugün değilse ne zaman kapatılacaktır? Bay Zühtü’nün gitmesin...11:03 Bir örneği İran, Hindistan ve İspanya’da olan bahçe şimdi de Türkiye’de11:02 Balıkesir’de nisan ayında araç sayısı 604 bin oldu11:02 Hırsızlık suçu ile aranıyordu yakalandı11:02 Rektör Prof. Dr. Budak, Bakü’de TÜRKÜNİB genel kuruluna hitap etti11:01 Eczacıbaşı’ndan yeni imaj filmi11:00 Akdeniz Üniversitesi tiyatronun uluslararası sahnesine dönüştü10:59 Otobüste darp edilen yaşlı adamın ölümünde aile, okul müdürünü suçladı10:56 Bahçeli: "İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na saldı...
Spor 30 Nisan 2024 - 07:30 Yorum: 0

Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi

Teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayıran Konyaspor’da sportif direktörü Ali Çamdalı, teknik direktörlük görevine getirildi.Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, takımın kötü gidişatının devam etmesinin ardından tekni...

Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi

Teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayıran Konyaspor’da sportif direktörü Ali Çamdalı, teknik direktörlük görevine getirildi.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, takımın kötü gidişatının devam etmesinin ardından teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı. Kalan 4 haftada ise oy birliğiyle sportif direktör Ali Çamdalı’nın takımın başına gelmesine karar verildi.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır. Yönetim kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, teknik direktörümüz oldu" denildi.
Konyaspor’da yaklaşık 5 sezon forma giyen ve 2020 yılında Manisa FK’de futbolu bırakan Ali Çamdalı, 22 Ağustos 2023 tarihinde ise Konyaspor’un sportif direktörlüğüne getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber