Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Haziran 2022 - 19:58 Yorum: 0

Konyaspor’dan 2 Hırvat transfer

Konyaspor, Hırvat Domagoj Pavicic ve Robert Muric ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor’dan 2 Hırvat transfer

Konyaspor, Hırvat Domagoj Pavicic ve Robert Muric ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer sezonuna hızlı başlayan Konyaspor, Hırvatistan 1. Lig takımlarından Rijeka'da oynayan Domagoj Pavicic ve Robert Muric ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. Dinamo Zagreb alt yapısında yetişen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Pavicic, Rijeka'da bu sezon toplam 39 maçta görev alarak 6 gol 4 asist ile oynadı. Yine Dinamo Zagreb alt yapısında yetişen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Muric ise, toplam 37 maçta görev alarak 12 gol, 10 asist ile oynadı.

Her iki oyuncunun da bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edildiği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber