Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 30 Mart 2023 - 12:43 Yorum: 0

Kooperatif araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Daha önce iki yeni kepçe alarak filosunu güçlendiren Emet Taşıyıcılar Kooperatifi 2023 model çekiciyi daha hizmet filosuna kattı.

Kooperatif araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor

Daha önce iki yeni kepçe alarak filosunu güçlendiren Emet Taşıyıcılar Kooperatifi 2023 model çekiciyi daha hizmet filosuna kattı.

4 Milyon TL'ye mal olan çekici ile araç filolarını daha da güçlendirdiklerini söyleyen Emet Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Korkmaz," 2020 yılında göreve geldiğimizde kooperatifimizi büyüteceğimize söz vermiştik. Nakliyeci esnaflarımız ve bizler büyük bir aileyiz. Hep birlikte kooperatifimizi daha ilerilere taşımak ve üyelerimizin haklarını koruyup, savunarak daha da büyümek için çalışıyoruz. İhaleleri alarak ortaklarımızın hakların savunurken, alınan kepçeler ve çekicilerle araç filomuzu güçlendiriyoruz. Kısa süre önce ortaklarımıza işyeri ve daire kazandırdık. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürümüz Serkan Keleşer'in destekleri ile Genel Müdürlük nezdinde irtibat noktası odamız da çalışmalarımızın hızlı ve daha verimli olması adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şimdide 4 milyon TL'ye alınan çekicimiz memleketimiz ve ortaklarımıza hayırlı olsun. Kooperatifimizin mal ve araç varlıkların artırmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber