Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Haziran 2022 - 16:24 Yorum: 0

Koruma alanındaki kaçak ağıllar yıktırıldı

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde mutlak koruma alanı içinde yer alan Gördes Çayı mevkiinde kaçak yapılan ağıllar jandarma kontrolünde yıkıldı.

Koruma alanındaki kaçak ağıllar yıktırıldı

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde mutlak koruma alanı içinde yer alan Gördes Çayı mevkiinde kaçak yapılan ağıllar jandarma kontrolünde yıkıldı.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesi Gördes Çayı Mevkiinde saat 14.00 sıralarında Gölmarmara Kaymakamlığı tarafından DSİ arazisi üzerine kaçak yapılan ağılların tahliye ve yıkım işlemlerini gerçekleştirmek için jandarma ekipleri bütün güvenlik tedbirlerini aldı. Mutlak koruma alanı üzerinde kaçak yapısı olan E.G. (23) ve B.B. (30) isimli şahısların ve Gördes çayı içerisine kaçak yapısı olan N.D. (36) isimli şahsın kaçak olarak inşa ettikleri ağılları ve benzeri yapıları kendi imkanlarıyla yıktırılarak işgale son verdirildi. Yıkım sırasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber