Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Mayıs 2024 - 09:49 Yorum: 0

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü voleybol kız takımı yenilgisiz grup birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akademi Spor Kulübü Küçük Kız Takımı 2023-2024 Voleybol Sezonu Muğla İli Gelişim Liginde tüm maçlarını kazanarak grup birincisi olma başarısını gösterdi.Köyceğiz Akademi Spor Kulübü 2023-2024 TVf Gelişim...

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü voleybol kız takımı yenilgisiz grup birincisi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Akademi Spor Kulübü Küçük Kız Takımı 2023-2024 Voleybol Sezonu Muğla İli Gelişim Liginde tüm maçlarını kazanarak grup birincisi olma başarısını gösterdi.

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü 2023-2024 TVf Gelişim Ligi’ne 2011-2012 midi takımı ve 2009-2010 küçük kız kategorilerinde katıldı. Gelişim ligi maçlarında Küçük Kız kategorisinde Fethiye’de oynadıkları, Fethiye Voleybol (A), Fethiye GSİM, Fethiye Voleybol (C) Takımlarını yenerek grup birincisi olarak çıktı.

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü Başkanı Bilge Kınalı, “Voleybol Muğla Gelişim Ligine katılan Küçük Kız Takımımız yaptıkları 3 müsabakayı da kazanarak, yenilgisiz grup birincisi oldu. Kızlarımızın başarılarında büyük emeği olan; Kulüp antrenörümüz Gökhan Esen’e, sporcularımıza, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mehmet Kaleli ve personeline, sporcularımızın ailelerine, kulübümüze destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah final maçlarımızı da başarı ile tamamlayarak ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber