Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Mayıs 2024 - 11:23 Yorum: 0

Köyceğiz’de Kültürel Miras Çocuk Çalıştayı atölye çalışmaları yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği “1. Kültürel Miras Çocuk Çalıştayı” atölye çalışmaları ile başladı.Çalıştay’ın 1. Günü Kaunos Antik Kentinde; Aydın, Fethiye ve Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezi’nden toplam 1...

Köyceğiz’de Kültürel Miras Çocuk Çalıştayı atölye çalışmaları yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği “1. Kültürel Miras Çocuk Çalıştayı” atölye çalışmaları ile başladı.

Çalıştay’ın 1. Günü Kaunos Antik Kentinde; Aydın, Fethiye ve Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezi’nden toplam 140 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. İlk gün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden Doç Dr. Ufuk Çörtük, "Arkeolojik kazı nasıl yapılır?” atölye çalışmasını yaptı. Doç. Dr. Ufuk Çörtük önemli bilgiler verdi. Çalıştay’ın 2. Gününde Kaunos Antik kentinde Aydın Merkez, Fethiye, Menteşe, Marmaris, Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezlerinden 145 öğrencinin katılımıyla tarihi mekân ve dokularla ilgili resim ve heykel atölye çalışmaları gerçekleştirildi. Köyceğiz BİLSEM Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Deveci “Resim-Heykel” Atölyesinde “Hayalimdeki Kaunos Antik Kenti” konulu Resim Çalışmaları, “Kaunos Sikkeleri” ve “Kaunos Aslanı” konulu Heykel Çalışmaları yaptı.

Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezi’nin düzenlediği “1. Kültürel Miras Çocuk Çalıştayı”na Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu