Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 30 Haziran 2023 - 20:23 Yorum: 0

Esenler’de ceviz ağacı 2 aracın üstüne devrildi

Esenler’de 10 metre uzunluğundaki ceviz ağacı, köklerinin çürümesi sonucu park halindeki 2 aracın üstüne devrildi. Olayda yaralanan olmazken otomobillerde hasar oluştu.Olay, saat 18.30’da Esenler Turgut Reis Mahallesi 469. Sokak’ta mey...

Esenler’de ceviz ağacı 2 aracın üstüne devrildi

Esenler’de 10 metre uzunluğundaki ceviz ağacı, köklerinin çürümesi sonucu park halindeki 2 aracın üstüne devrildi. Olayda yaralanan olmazken otomobillerde hasar oluştu.
Olay, saat 18.30’da Esenler Turgut Reis Mahallesi 469. Sokak’ta meydana geldi. Sokakta bulunan yaklaşık 10 metre uzunluğundaki ceviz ağacı, köklerinin çürümesi sonucunda park halindeki iki otomobilin üstüne devrildi. Yaşanan olayda herhangi bir yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi. Devrilen ağaç ekiplerce kesilerek kaldırıldı. Cadde polis ekiplerince bir süre trafiğe kapatılırken ağacın kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.
Yaşanan olay sonrası otomobil sahibi Abdurrahman Karabulut, "30 dakika önce bir telefon geldi. Ağaç devrilmiş ve park halindeki iki aracımızın üstüne düştü. Eski bir ağaçtı. Kökü çürümüş. Altında kalan iki aracımız var. Maddi bir hasarımız var. Tek tesellimiz, işlek bir cadde ama yoldan geçenlerin canına bir şey olmadı. Yaralımız yok. Daha önce aracımızla memlekette bir kaza yapmıştık. Buraya getirdik bu sefer de ağaç devrildi. Olay sonrası ekipler burada itfaiye, zabıta geldi. Tutanaklar tutuldu. Şu anda yolu açıyorlar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber