Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yeşilyurt Büyükşehir Belediyesi
Asayiş 19 Şubat 2025 - 17:43 Yorum: 0

Kucağında yangından kurtardığı can dostları ile gözyaşlarına boğuldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde kömür sobasını yakmak istediği sırada çevreye sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle evinde yangın çıkan ve yangından oğlu ile kurtardığı 3 köpeği ile dışarda kalan kadın gözyaşlarına boğulurken, kadını Aydın Büyükşehir Be...

Kucağında yangından kurtardığı can dostları ile gözyaşlarına boğuldu

Aydın’ın Efeler ilçesinde kömür sobasını yakmak istediği sırada çevreye sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle evinde yangın çıkan ve yangından oğlu ile kurtardığı 3 köpeği ile dışarda kalan kadın gözyaşlarına boğulurken, kadını Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.
Yangın, Meşrutiyet Mahallesi 2077 sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın giriş katında saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.S.’ye ait evde ikamet eden kadın kömür sobasını yakmak istediği sırada çevreye kıvılcımlar sıçradı. Sıçrayan kıvılcımlar yangına neden olurken hızla büyüyen alevler tüm odayı sardı. Evden dumanlar yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin uğraşları sonucu yangın söndürülürken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

3 köpeği ve oğlu ile sokakta kalan kadın gözyaşlarına boğuldu
Evdeki 3 köpeğini yangından zarar görmemeleri için hızla evden çıkartmayı başaran kadın gözyaşlarına boğuldu. Evsiz kaldığı için ağlayan kadını Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Ekiplerin yangını söndürdüklerini söylemesi üzerine sakinleşen kadın yangını haber yapmak için olay yerine gelen gazetecilerin yardımıyla eşini arayarak durumu haber verdi. Yangında ölen ya da yaralananın olmaması teselli kaynağı oldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kucağında yangından kurtardığı can dostları ile gözyaşlarına boğulduKucağında yangından kurtardığı can dostları ile gözyaşlarına boğuldu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber