Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Nisan 2022 - 16:58 Yorum: 0

Küçükçekmece’de 5 kişilik aile, yangında dumandan etkilendi

Küçükçekmece'de, 3 katlı binanın giriş katındaki dairede yangın çıktı. Yangında 5 kişilik aile dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Küçükçekmece’de 5 kişilik aile, yangında dumandan etkilendi

Küçükçekmece'de, 3 katlı binanın giriş katındaki dairede yangın çıktı. Yangında 5 kişilik aile dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 15.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi Çiğdem Sokak'taki 3 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, giriş katındaki dairede elektrik sobası nedeniyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. O sırada içeride olan aile fertleri dumandan etkilendi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri içeride mahsur kalan 5 kişiyi kurtardı. Yangın kısa sürede itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Daha sonra dumandan etkilenen 5 kişilik aile ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Birinin durumunun ağır olduğu, diğer 4 kişinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Mahallede paniğe neden olan yangınla ilgili inceleme sürüyor.

Bağırma sesleriyle dışarı çıktığını anlatan Zeynep Töreme isimli alt komşu, "Bağırdılar yangın var diye, biz de dışarı çıktık. Elektrikten çıkmış galiba ama tam olarak neyden çıktığını bilemiyoruz. Aynı binadayız, ben alt katlarında oturuyorum. Ailece ambulansa bindiler, 5 kişilik aile" diye konuştu.

Yangın nedeniyle can kaybının olmadığını anlatan mahalle muhtarı Yusuf Ergün ise, "Belediyemizin mesajı ile duydum buraya geldim. Yangın çıktı, itfaiye acilen müdahale ederek söndürdü. Can kayıpları yok çok şükür ama dumandan çok zarar gördüler. Bunların hepsini hastaneye kaldırarak bir oksijen verilecek. Onun dışında can kaybı yok, mal kaybı çok. Onlara gerekli yardımı sağlamaya çalışacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber