Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 04 Temmuz 2023 - 12:55 Yorum: 0

Güneşle buluşan çatılar karbon salınımının önüne geçiyor

CW Enerji tarafından Tekirdağ’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 4645,56 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu yapıldı. Firma, güneş enerji santrali ile yılda yaklaşık 2 milyon 183 bin kilogram karbon salınımının önüne geçece...

Güneşle buluşan çatılar karbon salınımının önüne geçiyor

CW Enerji tarafından Tekirdağ’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 4645,56 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu yapıldı. Firma, güneş enerji santrali ile yılda yaklaşık 2 milyon 183 bin kilogram karbon salınımının önüne geçecek ve aynı zamanda temiz bir doğaya katkı sağlayarak yılda ortalama yaklaşık 330 adet ağacın kurtarılmasını sağlayacak.
CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, yarınlara temiz bir dünya ve sürdürülebilir bir gelecek bırakmak için çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda temiz ve doğal enerji kaynağı olan güneş enerjisinin kullanımının yaygınlaşması için çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, “Türkiye’nin farklı illerindeki hizmet noktalarımızda güneş enerji kaynaklarının kullanımına yönelik çözümler sunuyoruz. Fabrikalardan otellere, hastanelerden akaryakıt istasyonlarına kadar birçok yerde CW Enerji panelleri ile güneşten elektrik üretimine katkı sağlıyoruz. Güneş sayesinde çevreye zarar vermeden, ekonomiye katkıda bulunarak elektrik üretmek mümkün. Yenilenebilir enerji kaynaklarından olan güneş enerjisi, karbon salınımını önlemede büyük fayda sağlıyor” dedi.
Firmaların güneş enerji santrali kurarak karbon salınımını azaltacak çevre dostu bir teknoloji kullandıklarını dile getiren Yılmaz, aynı zamanda sürdürülebilir geleceğe katkı sağlandığını kaydetti.

“Ülkemizin dört bir yanında çatıları GES ile donatmaya devam edeceğiz”
Ürettikleri güneş enerji panelleri ile çatıların süslendiğini ifade eden Yılmaz, “Tekirdağ’da faaliyet gösteren bir firmanın çatısına 4645,56 kWp gücündeki güneş enerji santrali kurulumu tamamladık. Firma güneş enerji santrali ile yılda yaklaşık 2 milyon 183 bin kilogram karbon salınımının önüne geçecek ve aynı zamanda temiz bir doğaya katkı sağlayarak yılda ortalama yaklaşık 330 adet ağacın kurtarılmasını sağlayacak. Bir firmayı daha güneş enerji santrali ile tanıştırdığımız için mutlu ve gururluyuz. Yaptığımız iş birlikleri ile ülkemizin dört bir yanında çatıları GES ile donatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber