malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Haziran 2024 - 09:30 Yorum: 0

Kurban kesim ve satış alanları belirlendi

Adıyaman’da Kurbanlık hayvan kesim ve satış alanları belirlendi.Kurban Bayramı öncesi Adıyaman Belediyesi tarafından kurban kesim alanlarının belirlenmesine yönelik Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hayvan satış ve k...

Kurban kesim ve satış alanları belirlendi

Adıyaman’da Kurbanlık hayvan kesim ve satış alanları belirlendi.
Kurban Bayramı öncesi Adıyaman Belediyesi tarafından kurban kesim alanlarının belirlenmesine yönelik Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hayvan satış ve kesim yerleri konusunda da çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar neticesinde Adıyaman’ın kent merkez Bahçecik Mahallesi eski Mezarlığın Batı kısmındaki alan ile Karapınar Mahallesi Koru Park (Akıllı Kavşak) içerisinde kesimlerin yapılması kararlaştırıldı. Yerlerin belirlenmesinin ardından her iki noktaya kesimlerin rahat yapılabilmesi için gerekli malzemelerin konulması temin edildi.
Belirlenen her iki noktanın dışında kesimlerin ve hayvan satışlarının yapılmasına müsaade edilmeyeceği kurallara uymayan kişi yada kişiler hakkında cezai işlemin uygulanacağı ise vurgulandı.
Adıyaman Belediyesi kurban kesimlerinin belirlenen her iki noktada yapılmasını ve caddeler ile ara sokaklarda gelişi güzel kesimlerin yapılmamasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Nöbetçi Eczaneler NÖBETÇİ ECZANELER
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri