malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Haziran 2024 - 15:11 Yorum: 0

Kurbanlık keçiyi kurtaran Ramazan İmir: "Tele asılı kalması çok şaşırttı"

Adana’da damdan atlayan kurbanlık keçi boynuzlarından elektrik tellerine takılırken keçiyi kurtaran Ramazan İmir, "Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.Sarıçam i...

Kurbanlık keçiyi kurtaran Ramazan İmir: 'Tele asılı kalması çok şaşırttı'

Adana’da damdan atlayan kurbanlık keçi boynuzlarından elektrik tellerine takılırken keçiyi kurtaran Ramazan İmir, "Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.
Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurban kesimi sırasında ilginç bir olay yaşandı. Damda bulunan keçi kaçmak için aşağı atladığı sırada hemen dam kenarında bulunan elektrik tellerine boynuzundan takılı kaldı. Boynuzu tele takılı kalan kurbanlığı vatandaşlar kurtarmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda Ramazan İmir, komşusuna ait kurbanlık keçiyi takılı kaldığı tellerin arasından kurtardı.

"Tele asılı kalması çok şaşırttı
Komşunun kurbanlığının seslerine dışarı çıktığını söyleyen Ramazan İmir, "Uzanırken keçi bağırtı sesi duydum. Herhalde komşu kurbanı kesiyor diye düşündüm. Baktım ısrarla kurbanlığının bağırmasını duyunca balkona çıktım, kurbanlığın telde asıldığını gördüm. Ben hemen komşunun damına çıkarak boynuzundan tele geçtiği için çıkartmakla zorlandık. Sonra bir kamyonun üzerine çıkarak kurbanlığının boynuzu çıkartarak kurtardım. Normalde kaçan kurbanlıkları çok gördük. Ama kurbanlığın damdan sıçrayıp tele asılı kalması çok şaşırttı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri