Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 07 Haziran 2022 - 15:33 Yorum: 0

Kursiyerlerden yıl sonu sergisi

Samsun'un Yakakent ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Kursiyerlerden yıl sonu sergisi

Samsun'un Yakakent ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü.

Samsun'da, Yakakent Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün yıl sonu sergisi törenle açıldı. Sergide yer alan eserler başta Kaymakam Abdüssamed Kılıç olmak üzere tüm davetliler tarafından beğeniyle karşılandı.

Covid-19 salgını nedeniyle 2 yıldır gerçekleştiremedikleri sergilerini bu yıl açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Halk Eğitim Müdürü Kadir Çakır, "Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğümüzün sloganı, "Her Zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitimdir" bilindiği üzere. Halk Eğitim Müdürlüğü olarak bizler de halkımızın her yönüyle ihtiyaç duyduğu eğitimleri kendilerine sunmanın gayreti içerisindeyiz" dedi.

Kaymakam Kılıç'tan kutlama

Kaymakam Abdüssamed Kılıç, halk eğitim faaliyetlerinin ülkenin her yerinde tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Daha çok insanımıza ulaşarak onlara dokunma gayretinde olan tüm kurumlarımızı kutluyorum. Hayat Boyu Öğrenme kurslarımızı çok önemsiyoruz. Tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerini kutluyorum" diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen sergi açılışına ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber