Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:15 Kayseri Büyükşehir’den park ve mesire alanlarında drone ile ilaçlama hizmet...10:15 Erdem koleji öğrencileri uluslararası sınavda ter döktü10:14 Başkan Eren Ali Bingöl: “Tuzla engelsiz yaşam imkanlarını sağlayan bir kent...10:14 ING’den yeni reklam filmi10:14 Vali Pehlivan, engellilerin hazırladığı resim ve el sanatları sergisini gez...10:14 İstanbul Eminönü’ndeki Mısır Çarşısı’nda yangın çıktı. Olay yerine çok sayı...10:13 Kovada Gölü Milli Parkı’na 5 alageyik bırakıldı10:13 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkan ülkelerinde en çok beğenilen lider oldu10:12 Konya Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Volkan Ertetik ile yola devam ed...10:12 Bu iş yerine ‘akraba’ giremez10:10 Rizeli balıkçılar ağlarının ve teknelerinin bakımlarını yapmayı sürdürüyor10:10 Küçükçekmece’de özel yetenek sınavları hazırlık kurslarında büyük başarı10:09 Bakan Yerlikaya: "FETÖ taktikleriyle Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siy...10:09 Manisa Büyükşehir’in spor tesisleri artık Manisalıların10:09 Mevsimsel olarak deprem psikolojisine kapılan vatandaşlara bilim adamından...10:07 Okan Buruk ile İsmail Kartal 8. randevuda10:07 Endonezya’daki sel ve toprak kaymasında can kaybı 58’e yükseldi10:06 Diyarbakır’da tefeciye ‘çember’ operasyonu: Aylık kazancının 3 milyonu aştı...10:06 Kamuda tasarruf alanında son dönemde alınan kararlar10:06 Uğur Yılmaz: "Herkes turizmden iki ayda zengin olmanın peşinde"
Kültür 08 Ekim 2020 - 15:48 Yorum: 0

Kurtalan’da yol yapım çalışmaları

Siirt'in Kurtalan İlçe Belediyesi tarafından asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Kurtalan’da yol yapım çalışmaları

Siirt'in Kurtalan İlçe Belediyesi tarafından asfalt ve parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Kurtalan ilçesinde yaşayan vatandaşların düzenli ve kesintisiz içme suyu ile sağlıklı altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarını karşılamak, oluşabilecek arızaların önüne geçmek için çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın hazırlanan projelerle ilgili çalışmaların, plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini söyledi. Kaymakam Aydın, "Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösteriyor. Belediye olarak imkanlar çerçevesinde ilçemizde ihtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve halkımızın hizmetine sunmak ic¸in c¸alıs¸malarımızı su¨rdu¨ru¨yoruz. Kısa su¨rede belediyenin mali imkanlarını artırarak yol c¸alıs¸malarına bas¸ladık. Bundan sonra da belirlenen programlar kapsamında yol c¸alıs¸malarımızı gerc¸ekles¸tirecegˆiz" dedi.

Kurtalan’da yol yapım çalışmaları

Kurtalan’da yol yapım çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber