Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 04 Temmuz 2023 - 12:19 Yorum: 0

Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde;“Çocuğun cinsel istismarı ve cebir veya hile kullanarak kişiy...

Jandarma ekipleri hakkında yakalama kararı bulunan 3 kişiyi cezaevine teslim etti

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar çerçevesinde;
“Çocuğun cinsel istismarı ve cebir veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan aranan ve hakkında 9 yıl 12 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.E. adlı şahıs Beypazarı ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ayrıca, “Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.Y. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Ruhsatsız ateşli silahlar ile mermileri satın almak veya taşımak veya bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. adlı şahıs Çubuk ilçesinde yakalanarak Şaşmaz Açık Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.
Ayrıca, yol kontrol noktalarında ve Jandarma Asayiş Timlerince icra edilen devriye faaliyetlerinde çeşitli suçlardan aranan 221 şahıs yakalanmış haklarında adli işlemlere başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber