Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 27 Eylül 2022 - 09:24 Yorum: 0

Kuşadası Belediyesi’nden su taşkınlarına karşı mazgal temizliği

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesi olması muhtemel su taşkınlarının önüne geçmek...

Kuşadası Belediyesi’nden su taşkınlarına karşı mazgal temizliği

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaklaşan kış mevsimi öncesi olması muhtemel su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla yağmur suyu tahliye mazgallarını temizleye başladı.

Kuşadası Belediyesi, önümüzdeki aylarda etkili olması beklenen sağanak yağışlar öncesi su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla kent genelinde yağmur suyu hatları ve mazgallarını temizledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma Kuşadası'nın tüm cadde ve sokaklarında gerçekleştirildi. Ekipler, yağmur suyu hattı mazgallarından su geçişini engelleyen pet şişe, sigara izmariti, plastik ambalaj, kuru ağaç dalları, toprak ve hafriyat kalıntıları gibi atıkları Kuşadası Belediyesi'ne ait vakum aracı ile temizledi. Yağmur suyu kanalları vakum işleminin ardından tazyikli suyla yıkandı. Yağışlardan dolayı meydana gelebilecek muhtemel su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışma periyodik aralıklarla sürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber