Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Temmuz 2023 - 09:51 Yorum: 0

Maganda ve yanındaki şahıs tutuklandı

Adana’da tartıştığı kişiye rastgele ateş ederek kaldırımda yürüyen bir kişinin ölümüne neden olan şüpheli ile yanındaki şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay, 28 Haziran günü saat 13.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahalle...

Maganda ve yanındaki şahıs tutuklandı

Adana’da tartıştığı kişiye rastgele ateş ederek kaldırımda yürüyen bir kişinin ölümüne neden olan şüpheli ile yanındaki şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, olay, 28 Haziran günü saat 13.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Sarıçam Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Nurullah Avcılar (22), sokakta yürüdüğü sırada tanımadığı kişilerle tartışıp, çıkan kavgada darbedildi. Sokaktan kaçan Avcılar, akşam saatlerinde yeğeni N.A. (17) ile birlikte aynı mahalleye tekrar gitti. Şüpheliler, yanlarında getirdikleri ruhsatsız tabancayla rastgele ateş açıp, olay yerinden ayrıldı. Silahtan çıkan kurşunlardan biri, o sırada Kozan Caddesi’nde yolun karşısına geçen Umut Kaya’nın (15) göğsüne isabet etti. Yaralı halde koşmaya çalışan Kaya, bir süre sonra kanlar içinde yere yığıldı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kaya, ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaya, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eşkalleri belirlenen şüphelileri, Sinanpaşa Mahallesi’nde park halindeki otomobilde yakaladı. Emniyete götürülen şüpheliler, silahı denemek için rastgele havaya ateş açtıklarını öne sürdü.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nurullah Avcılar ile yeğeni N.A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber