Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Aralık 2022 - 12:13 Yorum: 0

Kuşadası’nda organize suç örgütüne yönelik operasyon: 6 tutuklama

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden...

Kuşadası’nda organize suç örgütüne yönelik operasyon: 6 tutuklama

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ve Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüt faaliyetleri çerçevesinde birden fazla kişiyle silahlı yağma, 6136 SKM, işyeri kurşunlama ve tehdit olaylarına karıştıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı. Suç örgütüne yönelik farklı adreslere düzenlenen operasyonla A.E., H.E., O.E., O.E., C.B. S.S., A.E. ve A.S. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 2 adet tabanca, 110 adet mermi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 4 bin 960 Euro ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra dün Kuşadası Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 8 şüpheliden H.E, O.E, C.B, O.E, S.S ve A.Ç tutuklanırken, A.E ve A.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber