Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Kütahya İl Özel İdaresine, yeni araç filosu

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi, tarafından alınan yeni araç ve iş makinalarının tanıtımı için tören düzenlendi.İl Özel İdaresi Makina Parkında gerçekleştirilen...

Kütahya İl Özel İdaresine, yeni araç filosu

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Valiliği İl Özel İdaresi, tarafından alınan yeni araç ve iş makinalarının tanıtımı için tören düzenlendi.

İl Özel İdaresi Makina Parkında gerçekleştirilen törende konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, mevcut iş makinalarının ve araçların eskimesinden dolayı yenilemeye gittiklerini belirtti.

Mevcut makine ve araçların birçoğunun ekonomik ömürlerini tamamladıkları için yılın büyük bir kısmını tamirhanede geçirdiklerini dile getiren Yıkmaz, şöyle konuştu:

"Elimizde bulunan iş makinaları, gönderdiğimiz iş makinasının arkasından yine bir başka kamyonla tamir ekibini gönderiyorduk. Hizmetin gerçekleşmesi için harcanan araç ve mesaiyi hesap ettiğimiz zaman ikiye üçe katlıyordu. Burada İl Genel Meclisimize teşekkür ediyorum. 'Araç parkımızı yenileyelim, ekonomik ömrünü dolduran araçlarımızı elden çıkaralım, hizmetin seri ve etkin bir şekilde gerçekleşmesi için yeni bir kaynak koyalım' dediğimizde tüm arkadaşlar bunu kabul etti. Bütçeye koyduk ve o bütçeyle beraber bugün bunu gerçekleştirmiş olduk. Eskiden bu alanda uzun süre kullanmadığımız araçlarımız vardı. Bunları teker teker açık arttırma suretiyle satıp, bütçemize gelir elde ettik."

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz da 12 milyon değerindeki araç filosunun 3 dozer,  4 ekskavatör, 4 yükleyici, 2 greyder, 2 toprak silindiri, 10 damperli kamyon, 2 asfalt distribütörü, 2 su tankeri, 1 vidanjör, 10 çöp kamyonu, 3 tanker ve yağlama araçları ile 13 Pick-uptan oluştuğunu dile getirdi.

Daha sonra dua edilerek kurban kesilen törene, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber