Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Temmuz 2023 - 12:27 Yorum: 0

Şanlıurfa’da ilginç kaza

Şanlıurfa’da hafif ticari aracın 2 yıl önce kazılan inşaat çukuruna devrilmesi güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre 16 DP 975...

Şanlıurfa’da ilginç kaza

Şanlıurfa’da hafif ticari aracın 2 yıl önce kazılan inşaat çukuruna devrilmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre 16 DP 975 plakalı kamyonetle yolda ilerleyen A.E., 2 yıl önce kazılan ve etrafında herhangi bir bariyer ya da uyarı levhası bulunmayan inşaat çukuruna devrildi. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, yolda ilerleyen aracın yan yola girmek isterken yaklaşık 3 metre derinliğindeki çukura devrilmesi ve yardımına koşan vatandaşlar yer alıyor.

Mahalle sakinleri önlem alınmasını istedi
Çukurun büyük bir tehlike oluşturduğunu söyleyen mahalle sakinlerinden Yaşar Özer, "Burası okul için yapılan büyük bir inşaat. Mahalleli büyük bir sevinçle karşıladı. Daha sonra inşaat sahibi burayı böyle bırakıp gitti. İnşaat esnasında bariyeri vardı. İnşaatı bitiren adamın bariyerleri de kaldırmasıyla beraber şu anda mahalle için büyük bir tehlike arz ediyor. Bu tehlike hem çocuklarımız hem de gelen araçlar için. Geçenlerde bir aracımız buraya düştü, Allah’a çok şükür bir şey olmadı. Buraya bir önlem alınmasını istiyoruz. Ya etrafını kapatın ya da etrafını kapatın. Zaten şu anda okul olmayacağının farkındayız. Bu çocuklarımız için bir tehlikedir. Çocuklar geliyor burada ateş yakıyor. Bu ateş çocuklara zarar verebiliyor. Yarın öbür gün yağmur yağdığı zaman çocuklar burada boğulma ile karşı karşıya kalabilir. Çocuktur, anlamıyor. Mahalle olarak büyük bir tehlike ile karşı karşıyayız. Buna bir el atın. Biz çözüm bulmamız gerekiyor. Ne yapıyorsanız yapın, bir an önce burayı bitirmemiz lazım. Ne sebeple olursa olsun ya çukuru kapatın ya da bariyerlerle etrafını kapatın” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber