Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2021 - 12:13 Yorum: 0

Kütahya’da ’Kısıtlamasız ilk Cumartesi’de yoğunluk yaşanmadı

Korona virüs önlemleri kapsamında 13 hafta boyunca uygulanan hafta sonu kısıtlaması, yerinde karar dönemi le sadece pazar günü uygulanmasına geçilmişti.

Kütahya’da ’Kısıtlamasız ilk Cumartesi’de yoğunluk yaşanmadı

Kütahya'da kısıtlamasız ilk cumartesi gününde yoğunluk yaşanmadı.

Korona virüs önlemleri kapsamında 13 hafta boyunca uygulanan hafta sonu kısıtlaması, yerinde karar dönemi le sadece pazar günü uygulanmasına geçilmişti. Yerine karar dönemi ile kısıtlamanın kaldırıldığı ilk Cumartesi gününde Kütahya'daki yollarda trafik hareketliliği çok fazla yaşanmadı.

Polis ekipleri, şehrin en hareketli bölgesi olan Sevgi Yolu'ndaki girişlerde HES kodu ve kimlik sorgulamasını sürdürüyor.

Bu arada, Vali Ali Çelik, "Kütahya'mıza turuncu değil; çinimiz gibi, Belediye Kütahyasporumuz gibi mavi yakışır.Şehrimizi maviye dönüştürmek bizim elimizde. Hep birlikte bu mücadeleye omuz verelim. Koronavirüsle mücadelede birlikteyiz, birlikte başaracağız" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber