Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 02 Mart 2024 - 09:42 Yorum: 0

Kütahya’da liseler arası resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen liseler arası "Filistin’de Yaşamak" adlı resim yarışmasının ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirildi.İsrail’in insanlık tarihinde eşine az rastlanır b...

Kütahya’da liseler arası resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Kütahya Atatürk Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen liseler arası "Filistin’de Yaşamak" adlı resim yarışmasının ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Salonu’nda gerçekleştirildi.
İsrail’in insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir zulüm ile Gazze başta olmak üzere Filistin’deki halka yönelik gerçekleştirdiği soykırımı lanetlemek ve Türk gençliğinde bu konu hakkında bir farkındalık oluşturmak amacıyla tertip edilen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından verildi.
Dereceye giren öğrencileri, danışman öğretmenlerini tebrik eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, anlamlı yarışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Filistin’de bulunan masum, mazlum halka yapılan zulme karşı dünya üzerindeki vicdanının sesini dinleyen tüm toplumların tepki gösterdiğini belirten Müdür Hasan Başyiğit, " Yakın bir geçmişe kadar Osmanlı topraklarında, aynı ülke sınırları içerisinde olduğumuz Filistinli kardeşlerimiz için bizim de elimizden gelen tepkiyi göstermemiz gerekiyor. Bu boykotla olabilir, zulmü duymayanlara duyurmakla olur, sizlerin resim yarışmasında bu konudaki duygu ve düşüncelerinizi yansıtmanız gibi çeşitli etkinliklerle olur. Öğrencilerimizin bu konuda düzenlenen bir yarışmaya katılmalarını çok önemli buluyorum, katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Sizler de bu yarışmada dereceye girdiniz, sizleri de tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilirken, Müdür Başyiğit kitap hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber