Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 28 Temmuz 2023 - 11:34 Yorum: 0

Kütahyalıların açık havada sinema keyfi

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen açık hava sinemasında vatandaşlar “Köyden İndim Şehire” isimli filmi izlemenin keyfini yaşadı.Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2023 Yı...

Kütahyalıların açık havada sinema keyfi

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen açık hava sinemasında vatandaşlar “Köyden İndim Şehire” isimli filmi izlemenin keyfini yaşadı.
Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 2023 Yılı Hisarlı Ahmet Kültür Sezonu çerçevesinde organize ettiği ve her 15 günde bir Belediye Hizmet Binası Bahçesinde gerçekleştirilen açık hava sineması etkinliğinde ‘Köyden İndim Şehire’ isimli film gösterime sunuldu. Usta yönetmen Ertem Eğilmez’in yönettiği, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Halit Akçatepe’nin başrollerini paylaştığı unutulmaz eserle vatandaşlar doyasıya eğlendi. Film öncesinde izleyicilere ücretsiz içecek ve mısır ikramı yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber