Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü’nden Kutay Tek; 30 Nisan-4 Mayıs 2025 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Okçuluk 2025 Türkiye Kupası 2. Ayak Yarışması’nda, Klasik Yay U21 Erkekler Kategorisi’nde Türkiye ikincisi oldu.
30 Mayıs’ta Antalya’da başlayan Okçuluk 2025 Türkiye Kupası 2. Ayak Yarışmaları devam ediyor. Yarın sona erecek yarışmalar öncesinde Klasik Yay U21 Erkekler Kategorisi müsabakaları tamamlandı. Müsabakalarda yer alan Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü okçusu Kutay Tek, Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi en iyi şekilde temsil eden Kutay Tek’i ve onu yetiştiren antrenörü Emre Çömez’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.